Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
NEWS
Σπίτι > News > Company news about βόρακας άνυδρος που χρησιμοποιεί στη μόνωση φίμπεργκλας
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-39517711
Επαφή τώρα

βόρακας άνυδρος που χρησιμοποιεί στη μόνωση φίμπεργκλας

2022-06-27

Latest company news about βόρακας άνυδρος που χρησιμοποιεί στη μόνωση φίμπεργκλας

Τα βορικά άλατα είναι ένα σημαντικό συστατικό στη μόνωση φίμπεργκλας, η οποία αντιπροσωπεύει την κύρια χρήση των βορικών αλάτων παγκοσμίως. Η μόνωση φίμπεργκλας είναι επίσης γνωστή ως ορυκτό μαλλί ή μαλλί γυαλιού.

Το φίμπεργκλας χρησιμοποιείται για τη θερμική και ακουστική μόνωση, με τη μεγάλη χρήση στη θερμική μόνωση των κατοικημένων και εμπορικών κτηρίων. Εδώ διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη μείωση της χρήσης της ενέργειας και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από το χτισμένο περιβάλλον.

Στα κτήρια, η μόνωση φίμπεργκλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό μορφή καλυμμάτων αφθονίας (ρόλοι), batts (pre-cut πλάκες), ή χαλαρός (φγμένο μαλλί). Οι μικρότερες χρήσεις για τη μόνωση φίμπεργκλας περιλαμβάνουν το τύλιγμα αγωγών και σωλήνων για την ψύξη, τη θέρμανση, τον εξαερισμό, και τα συστήματα κλιματισμού.

Το φίμπεργκλας παράγει τη μόνωση με την παγίδευση του αέρα μέσα στο πλέγμα ινών του για να μειώσει το ποσοστό μεταφοράς θερμότητας.

Ο σημαντικότερος ρόλος του βορίου στις ίνες γυαλιού είναι ότι αυξάνει την απορρόφηση της υπέρυθρης ακτινοβολίας, η οποία αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της μόνωσης του ρόλου, ή το μαλλί batt.

Στην κατασκευή φίμπεργκλας, τα βορικά άλατα ενεργούν ως ισχυρή ροή που χαμηλώνει τη θερμοκρασία τήξης των batch γυαλιού. Ελέγχουν επίσης τη σχέση μεταξύ της θερμοκρασίας, του ιξώδους λειωμένων μετάλλων και της έντασης επιφάνειας σχηματισμού ίνας υάλου για να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κοντές, ισχυρές ίνες που είναι βιο-διαλυτές (διαλύει στον πνεύμονα εάν εισπνέεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης), και ανθεκτικές στο νερό και τη χημική επίθεση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για βόρακας άνυδρος που χρησιμοποιεί στη μόνωση φίμπεργκλας  0

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.