Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
NEWS
Σπίτι > News > Company news about Νέες χρήσεις για τη μίκα
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-39517711
Επαφή τώρα

Νέες χρήσεις για τη μίκα

2019-06-11

Latest company news about Νέες χρήσεις για τη μίκα

Συνθετική μίκα


    Η μίκα είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά μεταλλευμάτων πυριτικών αλάτων που είναι χαρακτηρίζουν dphysically

από ένα τέλειες βασικές σχίσιμο και μια παραγωγή εύκολα λεπτά, σκληρά laminas. Εμπορικά, τα δύο ευρύτατα

οι χρησιμοποιημένες μίκες στην ηλεκτρική βιομηχανία είναι οι τύποι μοσχοβίτης και phlogopite. Αυτοί είναι σημαντικοί

λόγω της υψηλής διηλεκτρικής δύναμής τους, λεπτά laminas, υψηλή αντίσταση στη θερμότητα, ευελιξία,

και χαμηλό κόστος μονάδας.


     Τα προϊόντα μας είναι συνθετική μίκα που γίνεται με την εσωτερική μέθοδο θέρμανσης.

 

     Η μίκα Fluorion καλείται επίσης συνθετική fluorocarbon μίκα. Αποτελείται από τις χημικές πρώτες ύλες με την υψηλής θερμοκρασίας ψύξη και την κρυστάλλωση λειωμένων μετάλλων, και το ενιαίο τσιπ του είναι KMg3 (AlSi3O10) F2, που ανήκει στο μονοκλινικό σύστημα κρυστάλλου, και είναι χαρακτηριστικό βαλμένο σε στρώσεις πυριτικό άλας.

 

     Είναι καλύτερο από τη φυσική μίκα, πολλή απόδοση όπως η αντίσταση θερμότητας μέχρι 1500 ℃ ανωτέρω, υπό τον όρο υψηλής θερμοκρασίας, σύνθεση phlogopite φθορίου της ειδικής αντίστασης όγκου περισσότερες από 1000 φορές η φυσική μίκα, καλή ηλεκτρική μόνωση, η υψηλής θερμοκρασίας κενή εξαέρωση είναι εξαιρετικά - χαμηλός, και η αντίσταση στο οξύ και αλκαλικός, διαφανής, μπορεί να διαιρεθεί σε λουρίδα και ελαστικά χαρακτηριστικά,

είναι μηχανή, ηλεκτρική συσκευή, ηλεκτρονική, αεροδιάστημα και άλλες σύγχρονες βιομηχανικές σημαντικές μη μεταλλικές υλικά και υψηλή τεχνολογία μόνωσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.