Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Προϊόντα
Προϊόντα
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Company News About Κάλιο Fluoroborate KBF4

Κάλιο Fluoroborate KBF4

2020-07-24
Κάλιο Fluoroborate KBF4

Το κάλιο Fluoroborate (KBF4) είναι ένα άσπρο κρυστάλλινο αλατισμένο υλικό. Προσφέρεται στην κοκκώδη και λεπτή σκόνη. KBF4 είναι ένα βασικό συστατικό στα άλατα καθαρισμού σιταριού για το αργίλιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωριστά ή να συνδυαστεί με το φθορίδιο τιτανίου καλίου (K2TiF6) για να διαμορφώσει μια ροή καθαρισμού σιταριού.

KBF4 χρησιμοποιείται ως σύνδεσμος/υλικό πληρώσεως στα λειαντικά προϊόντα. Έχει ένα σημείο λειωμένων μετάλλων που είναι ιδανικό για τη χρήση στους τροχούς άλεσης και άλλα λειαντικά όπου το ψήσιμο του προϊόντος περιλαμβάνεται. Στο ημισταθερό κράτος, στην πραγματικότητα, κολλά διάφορα grits που παρέχουν μαζί μια μήτρα για το μόριο.

KBF4 είναι ένα βασικό συστατικό στο «boronizing» χάλυβα. Αυτός ο hard-faced χάλυβας χρησιμοποιείται στις εφαρμογές στις οποίες η αντοχή είναι σημαντική, όπως στο πετρέλαιο και τις πετρελαιοπηγές, τον τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό, και περισσότεροι. KBF4 είναι ένα κοινό συστατικό στις πυρίμαχες ύλες που πιέζονται ή διαμορφώνονται στις σύνθετες μορφές για τη μη σιδηρούχο πετώντας βιομηχανία. Αυτές οι μορφές περιλαμβάνουν τους σωλήνες, τα διαφράγματα, και άλλα μέρη χρησιμοποιούμενα στα χυτήρια.