Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
NEWS
Σπίτι > News > Company news about Χρήσεις του βορικού οξέος
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-39517711
Επαφή τώρα

Χρήσεις του βορικού οξέος

2020-07-15

Latest company news about Χρήσεις του βορικού οξέος

Το βορικό οξύ είναι ένα ασθενές οξύ που αποτελείται από το βόριο, το υδρογόνο και το οξυγόνο. Είναι μια στερεά άσπρη ουσία κρυστάλλου στη θερμοκρασία δωματίου και μπορεί να διαλυθεί στο νερό. Το βορικό οξύ μπορεί να βρεθεί στη φύση σε μερικούς τομείς της ηφαιστειακής δραστηριότητας καθώς επίσης και στο νερό της θάλασσας, τις εγκαταστάσεις και τα φρούτα. Προετοιμάστηκε αρχικά από τον ολλανδικό επιστήμονα Wilhelm Homberg από το βόρακα, αλλά ήταν γνωστό και χρησιμοποιημένο στην αρχαία Ελλάδα για ποικίλους λόγους. Το περισσότερο βορικό οξύ που γίνεται σήμερα προετοιμάζεται από τον αντιδρόντα βόρακα με ένα ορυκτό οξύ (συνήθως υδροχλωρικό οξύ). Είναι ένα σχετικά ασφαλές οξύ και χρησιμοποιείται για ποικίλες εφαρμογές.

Χρήσεις του βορικού οξέος
Το βορικό οξύ έχει πολλές χρήσεις στην ιατρική βιομηχανία. Χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό για τις δευτερεύοντα περικοπές και τα εγκαύματα και προστίθεται μερικές φορές στις σάλτσες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει ορισμένες βακτηριακές και μυκητιακές μολύνσεις, όπως η ακμή και το πόδι του αθλητή. Η κατάχρηση μπορεί να προκαλέσει μια συγκέντρωση στο σύστημα και να είναι τοξική, ειδικά για τα νήπια και τα μικρά παιδιά.

Το βορικό οξύ είναι ένα δημοφιλές εντομοκτόνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει ένα verity των οικιακών παρασίτων όπως τα μυρμήγκια, οι τερμίτες, οι ψύλλοι, οι κατσαρίδες, silverfish και πολλά άλλα μικρά έντομα. Σκοτώνει τα έντομα με τη διατάραξη του μεταβολισμού τους και είναι λειαντικό exoskeletons τους.

Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί το ξύλο για να αποτρέψει τους τερμίτες και για να αποτρέψει την υγρή - και - ξηρά αποσύνθεση. Συνδυάζεται επίσης με τη γλυκόλη αιθυλενίου να αντιμετωπιστεί το εξωτερικό ξύλο ενάντια στις μυκητιακές μολύνσεις ή τα έντομα. Το πήκτωμα και η κόλλα βορικού οξέος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να παρεμβάλουν στη σαπίζοντας ξυλεία για να το μεταχειριστούν αντί της αντικατάστασης του. Οι βασισμένες επεξεργασίες βορικού οξέος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποτρέψουν slime και την αύξηση αλγών.

Το βορικό οξύ, μαζί με το κοινό άλας, χρησιμοποιείται στη διαδικασία θεραπείας από sheepskins, τα δέρματα βοδιού και τις δορές βοοειδών. Βοηθά να σταματήσει τα βακτηρίδια από την ανάπτυξη στις δορές και ελέγχει τα έντομα.

Το βορικό οξύ, μαζί με το πετρέλαιο ή το φυτικό έλαιο, είναι ένα πολύ κατάλληλο λιπαντικό για το μέταλλο ή τις κεραμικές επιφάνειες.

Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται ως δηλητήριο νετρονίων για να επιβραδύνει το ποσοστό διάσπασης στους πυρηνικούς σταθμούς. Το βορικό οξύ πετάχτηκε στον αντιδραστήρα στο πυρηνικό σταθμό του Τσέρνομπιλ μετά από τη ρευστοποίηση για να αποτρέψει περαιτέρω αντιδράσεις!

Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται στην παραγωγή του υφαντικού φίμπεργκλας και στην παραγωγή ορισμένων τύπων επενδύσεων φούρνων και κεραμικών.

Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία κοσμήματος για να μειώσει τον ανεπιθύμητο χαρακτηρισμό από την εμφάνιση στα μέταλλα κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Το βορικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει την πυρκαγιά πράσινη, η οποία είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους ζογκλέρ και τους κλώστες πυρκαγιάς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα πυροτεχνήματα για να αποτρέψει μια αντίδραση μεταξύ του αργιλίου και των νιτρικών αλάτων.

Έχει επίσης πολλές άλλες χρήσεις όπως: στην παραγωγή των επιδείξεων LCD, στην κατασκευή ανόητο Putty, του εξουδετερώνοντας υδροφθορικού οξέος, μιας πυρκαγιάς - καθυστερών για το ξύλο, της ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης και πολύ περισσότερων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.