Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
NEWS
Σπίτι > News > Company news about ευρεία χρήση του βόρακα
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-39517711
Επαφή τώρα

ευρεία χρήση του βόρακα

2022-06-30

Latest company news about ευρεία χρήση του βόρακα

Ο βόρακας (βορικό άλας νατρίου ή τετραβορικό άλας νατρίου) μπορεί να ληφθεί και μέσω των βιομηχανικών διαδικασιών, καθώς επίσης και με φυσική μορφή του, η οποία είναι στις καταθέσεις evaporite των ιζηματωδών βράχων.

Το εμπορικό φίρμα του είναι «άλας βορίου» και είναι ένα άλας νατρίου του βορικού οξέος, ανήκει στην κατηγορία μεταλλευμάτων αποκαλούμενων βορικά άλατα και μπορεί να αναγνωριστεί ως άσπρο κρύσταλλο που διαλύει εύκολα στην επαφή με το νερό. Οι ιδιότητές της αποτοξινώνουν καθώς επίσης και καθαρίζουν. Ανάλογα με τους όρους, μπορεί να συμπεριφερθεί ως ημιαγωγό (ικανό την ηλεκτρική ενέργεια) ή μπορεί να λειτουργήσει ως μονωτή. Ένα ιδανικό συστατικό κατά το ένωση χρυσό, ασημένιο, χαλκός, ορείχαλκος και διάφορα μη σιδηρούχα μέταλλα. Χρησιμοποιείται επίσης για να ενισχύσει τη δράση των χλωρινών, απορρυπαντικά και για να αφαιρέσει τις μυρωδιές.

Ο βόρακας μπορεί να βρεθεί στα αποσκληρυντικά, τα απολυμαντικά, τους καθαριστές, τα σαπούνια, τα φυτοφάρμακα, και τα ζιζανιοκτόνα υφάσματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του γυαλιού, της πορσελάνης και των σμάλτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ευρεία χρήση του βόρακα  0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.