Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Προϊόντα
Προϊόντα
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Company News About ευρεία χρήση του βόρακα

ευρεία χρήση του βόρακα

2022-06-30
ευρεία χρήση του βόρακα

Ο βόρακας (βορικό άλας νατρίου ή τετραβορικό άλας νατρίου) μπορεί να ληφθεί και μέσω των βιομηχανικών διαδικασιών, καθώς επίσης και με φυσική μορφή του, η οποία είναι στις καταθέσεις evaporite των ιζηματωδών βράχων.

Το εμπορικό φίρμα του είναι «άλας βορίου» και είναι ένα άλας νατρίου του βορικού οξέος, ανήκει στην κατηγορία μεταλλευμάτων αποκαλούμενων βορικά άλατα και μπορεί να αναγνωριστεί ως άσπρο κρύσταλλο που διαλύει εύκολα στην επαφή με το νερό. Οι ιδιότητές της αποτοξινώνουν καθώς επίσης και καθαρίζουν. Ανάλογα με τους όρους, μπορεί να συμπεριφερθεί ως ημιαγωγό (ικανό την ηλεκτρική ενέργεια) ή μπορεί να λειτουργήσει ως μονωτή. Ένα ιδανικό συστατικό κατά το ένωση χρυσό, ασημένιο, χαλκός, ορείχαλκος και διάφορα μη σιδηρούχα μέταλλα. Χρησιμοποιείται επίσης για να ενισχύσει τη δράση των χλωρινών, απορρυπαντικά και για να αφαιρέσει τις μυρωδιές.

Ο βόρακας μπορεί να βρεθεί στα αποσκληρυντικά, τα απολυμαντικά, τους καθαριστές, τα σαπούνια, τα φυτοφάρμακα, και τα ζιζανιοκτόνα υφάσματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του γυαλιού, της πορσελάνης και των σμάλτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ευρεία χρήση του βόρακα  0