Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
Σπίτι > Products > Άλατα νιτρικών αλάτων >
Βιομηχανική σκόνη NaNO3 CAS 7631-99-4 νιτρικών αλάτων νατρίου βαθμού

Βιομηχανική σκόνη NaNO3 CAS 7631-99-4 νιτρικών αλάτων νατρίου βαθμού

Βιομηχανικό νιτρικό άλας νατρίου βαθμού

Νιτρικό άλας νατρίου CAS 7631-99-4

Σκόνη νιτρικών αλάτων νατρίου NaNO3

Place of Origin:

China

Μάρκα:

YX

Model Number:

YX-NA

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
όνομα:
Καυτή πώληση υψηλή - νιτρικό άλας ποιοτικού νατρίου 7631-99-4 με τη λογική τιμή και τη γρήγορη παράδ
Μοριακός τύπος:
NaNO3
Αριθμός CAS:
7631-99-4
Κώδικας HS:
3102500000
EINECS:
231-554-3
Βάρος Molecualr::
84.9947 g/mol
Εμφάνιση:
Άσπρη σκόνη ή άχρωμα κρύσταλλα
Πυκνότητα:
2,257 g/cm3, στερεό
Σημείο τήξης:
308 °C (586 °F 581 Κ)
Σημείο βρασμού:
380 °C (716 °F 653 το Κ) αποσυνθέτει
Διαλυτότητα στο νερό:
91.2 g/100 μιλ. (25 °C)
Ιξώδες:
2.85 CP (317 °C)
Βαθμός:
Βιομηχανικός βαθμός
Περιγραφή προϊόντων

Καυτή πώληση υψηλή - νιτρικό άλας ποιοτικού νατρίου 7631-99-4 με τη λογική τιμή και τη γρήγορη παράδοση

 

Εισαγωγή:

 

Το νιτρικό άλας νατρίου είναι η χημική ένωση με τον τύπο νανο 3. Αυτό το αλκαλιμεταλλικό άλας νιτρικών αλάτων είναι επίσης γνωστό ως saltpeter της Χιλής (επειδή οι μεγάλες καταθέσεις αυτού του άλατος μπορούν να βρεθούν στη Χιλή) για να το διακρίνει από συνηθισμένο saltpeter, νιτρικό άλας καλίου. Η ορυκτή μορφή είναι επίσης γνωστή ως nitratine, nitratite ή σόδα niter.

Το νιτρικό άλας νατρίου είναι άσπρο στερεό πολύ ένα διαλυτό στο νερό. Είναι α εύκολα - διαθέσιμη πηγή του ανιόντος νιτρικών αλάτων (ΝΟ 3), το οποίο είναι χρήσιμο σε διάφορες αντιδράσεις που πραγματοποιούνται στις βιομηχανικές κλίμακες για την παραγωγή των λιπασμάτων, των βομβών πυροτεχνουργίας και καπνού, των σμάλτων γυαλιού και αγγειοπλαστικής, των συντηρητικών τροφίμων (ESP κρέατα), και του στερεού προωθητηρίου πυραύλων. Έχει εξαχθεί εκτενώς για αυτούς τους λόγους.

 

Προδιαγραφή:

 

Προδιαγραφές Στοιχείο προδιαγραφή για την καλύτερη ποιότητα προδιαγραφή για την πρώτη ποιότητα προδιαγραφή για την κατάλληλη ποιότητα
NaNO3 ≥99.7% ≥99.3% ≥98.5%
H2O ≤1.5% ≤1.8% ≤2.0%
Νανο ≤0.01% ≤0.02% ≤0.15%
NA2CO3 ≤0.05% ≤0.10%  
Νερό - αδιάλυτο ≤0.03% ≤0.06%  
Πυκνότητα ≥2 ≥2 ≥2

 

Βιομηχανική σκόνη NaNO3 CAS 7631-99-4 νιτρικών αλάτων νατρίου βαθμού 0

 

Εφαρμογές:

 

Το νιτρικό άλας νατρίου μπορεί να συνδυαστεί με το θειικό οξύ και το νιτρικό οξύ αποσταγμένα μακριά. Στη χαμηλότερη πίεση η χαμηλότερη θερμοκρασία που απαιτείται οδηγεί στη λιγότερη αποσύνθεση. Οι θεωρητικοί 2 τυφλοπόντικες του νιτρικού οξέος ανά 1 τυφλοπόντικα του θειικού οξέος οδηγούν σε μια πολύ θερμοκρασία υψηλών σημείων, πολλή αποσύνθεση και ένα στερεό ουδέτερο θειικό άλας που είναι δύσκολο να αφαιρεσθεί. Όταν αυτή η αντίδραση ήταν σημαντική βιομηχανικά, ήταν κοινή πρακτική να λειτουργήσει με το θειικό οξύ υπερβολικό για να τελειώσει σε ένα συνήθως bisulfate προϊόν που χύθηκε λειωμένο από την ανταπάντηση.

Hobbyist οι χρυσές μηχανές ραφιναρίσματος χρησιμοποιούν το νιτρικό άλας νατρίου για να κάνουν ένα υβριδικό regia aqua που διαλύει το χρυσό και άλλα μέταλλα.

Το νιτρικό άλας νατρίου είναι επίσης μια πρόσθετη ουσία τροφίμων που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό και στερεωτικό χρώματος στα θεραπευμένα κρέατα και τα πουλερικά παρατίθεται κάτω από τον αριθμό του E251 INS αριθμός 251 ή Ε. Εγκρίνεται για τη χρήση στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το νιτρικό άλας νατρίου δεν πρέπει να συγχθεί με το νιτρώδες άλας νατρίου, το οποίο είναι επίσης μια κοινά πρόσθετη ουσία τροφίμων και ένα συντηρητικό που χρησιμοποιούνται, παραδείγματος χάριν, στα κρέατα deli.

Οι λιγότερο κοινές εφαρμογές περιλαμβάνουν ως oxidizer στα πυροτεχνήματα, που αντικαθιστούν το νιτρικό άλας καλίου που βρίσκεται συνήθως στη μαύρη σκόνη, και ως συστατικό στα στιγμιαία κρύα πακέτα.

Το νιτρικό άλας νατρίου χρησιμοποιείται μαζί με το νιτρικό άλας καλίου και το νιτρικό άλας ασβεστίου για την αποθήκευση θερμότητας και, πιό πρόσφατα, για τη μεταφορά θερμότητας στις εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας. Ένα μίγμα νιτρικού άλατος νατρίου, νιτρικού άλατος ασβεστίου και νιτρικού άλατος καλίου χρησιμοποιείται ως energy-storage υλικό στις εγκαταστάσεις πρωτοτύπων, όπως ο σταθμός ηλιακής ενέργειας Andasol και το πρόγραμμα του Αρχιμήδη.

Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία απόβλητου ύδατος για την προαιρετική αναπνοή μικροοργανισμών. Το Nitrosomonas, ένα γένος των μικροοργανισμών, καταναλώνει το νιτρικό άλας παρά το οξυγόνο, επιτρέποντας σε το για να αυξηθεί γρηγορότερα στο απόβλητο ύδωρ που αντιμετωπίζεται.

Το νιτρικό άλας νατρίου επίσης μερικές φορές χρησιμοποιείται από τα θαλάσσια aquarists που χρησιμοποιούν τις τεχνικές άνθρακας-χορήγησης της δόσης. Χρησιμοποιείται για να αυξήσει τα επίπεδα νιτρικών αλάτων στο νερό και να προωθήσει τη βακτηριακή αύξηση

 

Βιομηχανική σκόνη NaNO3 CAS 7631-99-4 νιτρικών αλάτων νατρίου βαθμού 1

Βιομηχανική σκόνη NaNO3 CAS 7631-99-4 νιτρικών αλάτων νατρίου βαθμού 2

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.