Να στείλετε μήνυμα
Προϊόντα
Σπίτι > Products > Άλατα νιτρικών αλάτων >
Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3

Βιομηχανική σκόνη νιτρικών αλάτων καλίου

Νιτρικό άλας καλίου CAS 7757-79-1

Υδροδιαλυτό νιτρικό άλας KNO3 καλίου

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

YIXIN

Αριθμό μοντέλου:

Yx-XSJ

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Μοριακός τύπος:
KNO3
CAS αριθ.:
7757-79-1
Κώδικας HS:
2834219000
Τοξικότητα:
LD50 προφορικά στα κουνέλια: 1,166 γ anion/kg, Dollahite, Rowe, νοτιοδυτικό σημείο. Κτηνίατρος. 27,
M.W.:
101.1
Δηλώσεις κινδύνου:
H272
Διάλυση:
Διαλυτός
Πακέτα:
25KGS
PackingGroup:
III
HazardClass:
5.1
Περιγραφή προϊόντων

Νιτρικό άλας καλίου CAS 7757-79-1, καυτό πώλησης άσπρο νιτρικό άλας καλίου χρήσης KON3 κρυστάλλου βιομηχανικό

Εισαγωγή προϊόντων

το νιτρικό άλας καλίου (KNO3), κάλεσε επίσης saltpetre ή nitre, ένα ιοντικό άσπρο κρυστάλλινο άλας φιαγμένο επάνω από ιόντα καλίου και ιόντα νιτρικών αλάτων. Οι χρήσεις του νιτρικού άλατος καλίου περιλαμβάνουν την κατασκευή των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων, του γυαλιού, των πυροτεχνημάτων, των εκρηκτικών υλών, και των καυσίμων πυραύλων. Χρησιμοποιείται επίσης ως συντηρητικό τροφίμων, και όταν προστίθεται στο κρέας προκαλεί μια αντίδραση μεταξύ myoglobin και της αιμογλοβίνης στο αίμα, που κατασκευάζει το κρέας να εμφανιστεί κόκκινο στο χρώμα. Χρησιμοποιείται επίσης ως πρόσθετη ουσία σε μερικές οδοντόπαστες που βοηθούν με ευαισθησία δοντιών. Το νιτρικό άλας καλίου είναι τοξικό στους ανθρώπους στα υψηλά επίπεδα, έτσι η χρήση της ελέγχεται προσεκτικά πότε η ανθρώπινη κατανάλωση περιλαμβάνεται.

 

Το νιτρικό άλας καλίου είναι μια ανόργανη ουσία, συνήθως γνωστή ως νιτρικό άλας πυρκαγιάς ή εδαφολογικό νιτρικό άλας, και KNO3 αναφέρεται στο νιτρικό άλας του καλίου. Είναι άχρωμο διαφανές ορθορομβικό κρύσταλλο ή ρομβική άσπρης σκόνη κρυστάλλου ή, odorless, μη τοξικός, αλμυρός και δροσερός.

 

Το νιτρικό άλας καλίου είναι ένα σύνθετο λίπασμα καλίου αζώτου χλωρίου ελεύθερο με την υψηλή διαλυτότητα. Το αποτελεσματικά συστατικά άζωτο και το κάλιό του μπορούν να απορροφηθούν γρήγορα από τις συγκομιδές χωρίς χημικά υπολείμματα. Σαν λίπασμα, πρέπει να εφαρμοστεί στα λαχανικά, τα φρούτα και τα λουλούδια, και μερικές ευαίσθητες συγκομιδές χλωρίου (όπως οι πατάτες, οι φράουλες, τα φασόλια, το λάχανο, το μαρούλι, τα φυστίκια, τα καρότα, τα κρεμμύδια, τα βακκίνια, ο καπνός, τα βερίκοκα, το γκρέιπφρουτ και το αβοκάντο).

 

Το νιτρικό άλας καλίου είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό. Η επαφή με την οργανική ουσία μπορεί να προκαλέσει την καύση και την έκρηξη. Επομένως, το νιτρικό άλας καλίου πρέπει να αποθηκευτεί σε μια δροσερή και ξηρά θέση μακρυά από την πηγή πυρκαγιάς και θερμότητας. Είναι απαγορευμένο για να αποθηκεύσει και μεταφορά μαζί με το μειώνοντας πράκτορα, το όξινες, καύσιμες υλικό και τη σκόνη μετάλλων.

 

 


Προδιαγραφές προϊόντων

Προδιαγραφές νιτρικών αλάτων καλίου

 

Αριθ. Paramets Αποτελέσματα
1 KNO3 ≥99.4%
2 K2O ≥46.4%
3 Άζωτο ≥14.13%
4 SO4 ≤0.005%
5 Υγρασία ≤0.2%
6 Νερό - αδιάλυτο ≤0.01%

 


Κίνδυνος για την υγεία

η εισπνοή αυτής της σκόνης προϊόντων είναι ενοχλώντας στην αναπνευστική οδό, και η εισπνοή της υψηλής συγκέντρωσης μπορεί να προκαλέσει το πνευμονικό οίδημα. Η επαφή μεγάλου ποσού μπορεί να προκαλέσει το methemoglobinemia, να έχει επιπτώσεις στην ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου αίματος, και να προκαλέσει τον πονοκέφαλο, τον ίλιγγο, cyanosis, τη ναυτία και τον εμετό. Οι βαριές περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν την αναπνευστικό αναταραχή, την κατάρρευση, ή ακόμα και το θάνατο. Η προφορική διοίκηση μπορεί να προκαλέσει το δριμύ κοιλιακό πόνο, τον εμετό, το αιματηρό σκαμνί, τον κλονισμό, τους γενικευμένους σπασμούς, το κώμα, και ακόμη και το θάνατο. Είναι έντονα ενοχλώντας για να ξεφλουδίσει και μάτια, προκαλώντας ακόμη και τα εγκαύματα. Η επαναλαμβανόμενη επαφή δερμάτων μπορεί να προκαλέσει την ξηρότητα, τα σκασίματα και τις αναφυλαξίες δερμάτων


Εφαρμογή προϊόντων

1. Το γεωργικό λίπασμα νιτρικών αλάτων καλίου είναι μια καθαρή θρεπτική ουσία εγκαταστάσεων, η οποία είναι απολύτως διαλυτή στο νερό χωρίς υπόλοιπες επιβλαβείς ουσίες. Το άζωτο και το κάλιο νιτρικών αλάτων που περιλαμβάνονται σε το είναι ένας μεγάλος αριθμός στοιχείων απαραίτητων για την αύξηση συγκομιδών. Έχουν μια καλή επίδραση συντονισμού, και μπορούν να προαγάγουν ο ένας τον άλλον που απορροφάται από τις συγκομιδές και να προωθήσει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών στοιχείων.

 

2. Το βιομηχανικό νιτρικό άλας καλίου βαθμού χρησιμοποιείται κυρίως για το λειωμένο άλας διεξαγωγής θερμότητας στη λεπτή χημική βιομηχανία και την οργανική χημική βιομηχανία. Χρησιμοποιείται επίσης ως καταλύτης και πράκτορας μείωσης. Το βιομηχανικό νιτρικό άλας καλίου βαθμού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευάσει τα πυροτεχνήματα, τη μαύρη σκόνη, τον καπνό, τα χημικά αντιδραστήρια, τους καταλύτες, το κεραμικό λούστρο, το γυαλί και το σύνθετο λίπασμα. Επιπλέον, το νιτρικό άλας καλίου χρησιμοποιείται ως βοηθητικό υλικό στη μεταλλουργική βιομηχανία.

 

3. Το φωτοηλεκτρικό νιτρικό άλας καλίου βαθμού χρησιμοποιείται κυρίως για τη χημική ενίσχυση του γυαλιού υψηλών σημείων. Το ιξώδες του γυαλιού καλίου είναι μεγαλύτερο από αυτό του γυαλιού νατρίου, το οποίο μπορεί να μειώσει την τάση κρυστάλλωσης του γυαλιού και να αυξήσει τη διαφάνεια και την ερμηνεία του γυαλιού. Το νιτρικό άλας καλίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καλό σκληραίνοντας υλικό για το μετριασμένο γυαλί για να ενισχύσει τη σκληρότητα και να αυξήσει τη δυνατότητα να επικριθεί η πτώση.

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 0

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 1

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 2


Εικόνες προϊόντων

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 3

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 4

 


Τα πλεονεκτήματά μας

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 5Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 6


Πληροφορίες επιχείρησης

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 7Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 8Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 9


Συσκευασία και ναυτιλία

 

 

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 10

Βιομηχανική χρήση κρυστάλλου νιτρικών αλάτων καλίου CAS 7757-79-1 KNO3 11

 


Στοιχεία επαφής

Επαφή: Bella Cheng

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales08@yixinchemical.com

WhatsApp/Wechat: 0086 15705596714

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Άλατα νιτρικών αλάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 yixinchemical.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.